X

Beeldheelt

Meer dan beeld

.

.

Als je mij vraagt ‘wie is Delphine?’, dan noem ik in één adem de archetypen, haar unieke kijk op de toekomst van ondernemen, en de goesting om die nieuwe ondernemersgeneratie met elkaar te verbinden. 

Met kracht, visie en elegantie lijkt ze over de grenzen van tijd te kunnen kijken.

Om haar brand te visualiseren, maakten we een mix van portretten en metaforen.

.

Van de rode draad maakten we een gouden draad zoals een echte alchemist zou doen.

.

Je kan nog zoveel rondkijken hoe andere ondernemers het aanpakken, als je jouw eigen ‘taal’ vindt, heb je goud in handen. Het is de sleutel tot een authentiek verhaal.

Als ondernemer is het vertalen van je missie, je visie en ziel naar beelden die dit alles kracht bij zetten, een boeiende reis. Het vraagt helderheid.

Uitpuren wat je echt wil vertellen, ondersteunt je bedrijf niet alleen nu, maar ook op de lange termijn. Als je dat consequent uitdraagt, word je (brand) herkenbaar. Je ontwikkelt een signatuur doorheen je branding, je communicatie, je aanbod en klantenservice.

Vanuit voelen kom je tot jouw echte verhaal, ook als ondernemer. Ik begeleid je tijdens deze reis: om te voelen en toe te laten wat gezien wil worden. We brengen het allemaal in kaart, zodat we vanuit ontspanning kunnen gaan creëren. Dat maakt van een fotoshoot een magisch moment waarin we samen jouw unieke visie zichtbaar maken.

Deze ervaring wil ik ook Ode Sofie